Elke ondernemer is wettelijk verplicht een administratie bij te houden, en hier zijn ook eisen aan verbonden. U moet ook kunnen vertrouwen op de volledigheid en juistheid van uw administratie, zodat u weet hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Uw administratie moet dus up-to-date, helder en overzichtelijk zijn.

U kunt ervoor kiezen om uw financiële administratie geheel of gedeeltelijk aan mij uit te besteden. Als u de administratie aan mij uitbesteedt, verwerk ik deze in ons administratiepakket Snelstart. Ik zal u de benodigde overzichten verstrekken waaruit blijkt hoe uw onderneming ervoor staat. De frequentie van het aanleveren van uw administratie (per kwartaal of maand) hangt af van uw situatie en wensen.

Als u besluit om uw administratie zelf te voeren kan ik de benodigde controles uitvoeren en helpen bij het opzetten en inrichten van uw boekhouding.

Online boekhouden
Met een online boekhouding van bijv. Snelstart, kan ik u optimaal ondersteunen bij het voeren van een financiële administratie. U heeft altijd inzicht in uw eigen administratie en factureren gaat gemakkelijk en snel :

  •  Het financieel dashboard geeft u en snel inzicht in de financiële positie van uw bedrijf. Ik kijk met u mee en voorzie u van advies.

  • U kunt zelf onbeperkt online facturen versturen via uw telefoon, tablet, laptop of computer. U ziet direct hoeveel geld er binnen gaat komen en de facturen zijn direct digitaal.

  • Het digitaliseren van inkoopfacturen en bonnetjes is met het online samenwerken zo gemakkelijk dat u dit eenvoudig zelf kan doen. Hierdoor is uw administratie altijd actueel.

Online boekhouden