Mijn naam is Henk Jan Aanstoot, eigenaar en oprichter van Advire, het advies- en administratiekantoor voor ZZP- en MKB-ondernemers.
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de accountancy en bancaire sector. Als bedrijfsadviseur heb ik veel ondernemers mogen adviseren en als sparringpartner mogen optreden. Ook als een bedrijf het financieel moeilijk had.
Vanaf 2017 heb ik mijn werkterrein verbreed naar de accountancy, een mooi en dynamisch vakgebied. Om mijn fiscale kennis op peil te brengen heb ik in 2017-2018 de opleiding Fiscaal Adviseur gevolgd. Ik ben nu gediplomeerd Fiscaal Adviseur (FA).

Wat kan ik u bieden

Ik wil mijn breed opgedane ervaring en expertise graag voor u inzetten.
Met bedrijfsadvies en fiscale advisering, het verzorgen van alleen de jaarrekening en IB-aangifte of de volledige administratie van uw bedrijf.
Het is mijn doel u het best mogelijke advies te geven. Voor de ene ondernemer betekent dat een fiscale en/of financiële optimalisatie, voor de ander een eerlijk bedrijfsadvies.
Waar het om gaat is : waaraan heeft ú behoefte, en op welke manier kan ik die behoefte het best invullen ?

Voor wie

Als u ZZP- of MKB-ondernemer bent (tot ca. 5 personeelsleden), dan kom ik graag met u in contact.
Een speciale affiniteit heb ik met de branche Recreatie. Zelf ben ik opgegroeid op een recreatiebedrijf. Sinds enkele jaren verhuren wij zelf een vakantiewoning annex plattelandskamers in onze woonplaats Holten.
Ook als particulier bent u van harte welkom. Ik help u graag met uw belastingaangifte, maar ook de aangifte erf- en schenkbelasting kan ik voor u verzorgen.